yeah


tack för hjälpen emmsi ow! som ni ser, har jug lärt mig det här oxå. det är visst en bra dag idag.
emma & amelias blogg (malin har länkat förut, men jag gör det igen!)
/ emma

emma tycker

ATT DET ÄR SKÖNT MED HÖSTLOV!  :D

:)

hej! det blev som ni såg, ingen blogg igår. men jag hade annat för mig! för igår hade jag nämligen match i alfta, som ligger ungefär i bollnäs. laget åkte buss. och det va myyssssiiit! ditresan tog ca 3 1/2 timme. jag sov nästan hela tiden. i annys knäää. gillas! iaf. när vi kom dit, så gick vi ut. och lekte på en skolgård. himla roliiiit. sen iaf, så gick vi in. böt om osv. och spelade matchen. den gick åt helvete. sämsta domarna i hela jävla landet var det oxå. iaf på vägen hem stannade vi och åt, och köpte godis! sen kollade vi "remember me". jag hade verkligen velat se den filmen, har velat sett den jättelänge! men den va inte så bra. massa konstiga grejer hända, och det va bara mörkt hela tiden. så nej, den filmen är inte precis att rekomendera.  jaja, mysig dag va det iaf! pusss / emma

sär

oj, det blev lite konstigt när jag länkade emma å amelias blogg..
men whatever! (:

sista oktober.

heeeeeeeeeeejsan.

nu sitter jag hemma hos emma och amelia, och vi sitter å lyssnar på gamla melodifestivalen låtar.
jaja, jag har har iallafall sovit här hos dom inatt, och igår va vi i stockholm och typ gick runt. drog in dit vid tre och kom väl hem vid halv tio. vi kollade på en bio, ''du kommer möta en lång mörk främling'' den va helt ok faktiskt!

de var typ det, pusshej / malin

torsdag

sista dagen på praoen imorgon, inte roligt! skulle gärna praoa nån vecka till. /emma




nu: handbollsträning
pusssssss / emma




måndagskväll

jaha, hej. idag har jag praoat. sista veckan nu. syynd! för trivs verkligen. så mysigt! och dom har en massagestol?! så på malins och min rast, så blev det lite massage, gillas! iaf. nu är klockan typ sex. så nice, får lite chilltid innan jag ska träna. börjar halv åtta, och slutar tio. handboll är så underbart ibland! eller? jaja.

ni behöver inte se mitt ansikte!
:)



/ emma

vatten

nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, imorgon börjar den sista veckan på praoen...

puss

helgen är sluut

vill inte att det ska bli måndag. hehehehehe. fast.. vi har ju prao imorgon, och dom dagarna går så fort. det jag gör på dagis är : kommer dit, läser en saga, går ut, går in. äter lunch, leker lite med barnen inne. sen mellis, sen går jag hem. sköna dagar! börjar 08:30, så de är oxå rätt skönt. fast på  tisdag, börjar jag 07:30. inte lika roligt. men slutar ju tidigare. gillas! men efter denna vecka är det lov, gud så sköönt! nej. nu ska jag städa mitt rum. tjaråe /emma

sådär ja,

nu ska väl allt på bloggen vara klart... är bara en nice header som fattas, så får väl försöka göra en sån någon dag när jag har lust!

heeidoo

natt

jaha. klockan är typ tio i två, och jag har jättetråkigt. kollar på massa bilder som jag har på datorn, och hittar massa från kreta. jag var där i sommras med mamma. och de va så jäävla nice.
just nu, skulle jag fan kunna åka dit och bo där i flera år. skönt! allt va så nice där, havet hotellet, allting. och man behövde inte tänka på äckliga kalla sverige. vafan gör snön här? bort med den.... älskar allt man måste köpa när vintern kommer, typ skor och jacka.. inte så mycket kanske. men dyyrt! så roligt! fast ne.








/ emma

22 OKTOBER

det snöar ute!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2037692/images/2010/frsta-snn-2010-009_113419106.jpg

onsdag

haha hej. idag har jag och malin praoat, på dagis.
vi ska praoa denna vecka och nästa, ehehe. rätt kul faktiskt, mysigt liiiiiiixom. nejmen, som ni sett så har vi ju typ blivit seriösa :p haha. mycket roligare då, och sen så ska ju malin fixa en snygg design, men det cpbarnet tar ju så lång tid på sig! eheheheheHehEheHEheHe. ajaaaa, tjaråe
/ emma

designen.

designen e helt säär för tillfället, håller på att fixar den men fattar inte nånting av alla koder typ!

lördaaaaaag

hej världens sötaste blogg med världens sötaste design...

kände för att skriva ett seriöst inlägg helt plötsligt... så ah,.. here we go!

idag har jag inte gjort så mkt, spelat sims å så... gjorde finaste familjen och byggde värsta huset, spelade typ i 4 timmar... heh, sen när jag skulle spara å stänga av å allt, så gick det inte att spara? det gick inte att klicka nånstans typ... så va tvungen att stänga av datan, och ingenting sparades (y)
aja, nu sitter jag i soffan och försöker fixa en design till bloggen eftersom att jag endå inte har nåt bättre för mig, men det går inte så bra...

nu har jag inget mer att skriva, så hörs väl sen när jag/vi får lust att blogga igen!

bye.

RSS 2.0